Piknik 2007

Discussion in 'O strani, s stranjo, za stran' started by LiMuBai, Jun 16, 2007.

1. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

11.avgust
    ura še ni določena

No, tu je pa tema za malo več o tem našem pikniku '07.

Kot že v novici rečeno, se bo le ta dogajal v Dornavi v ribiški koči.

Dornava (7km iz Ptuja - Najdi.si zemljevid)

Kako izgleda prostor prireditve:

Kotiček je na samem. Cirka 150metrov izven vasi.

V ribniku je strogo prepovedano kopanje!!!

Če se kdo prične kopati v njem, je zadeva zaključena na licu mesta!

Več kažipotov bo prišlo teden dva pred piknikom, kjer bo bolj podroben zemljevid narejen.

Zdaj pa k bistvu:
    Piknik NE organizira Trzalica.COM portal!

Organizator je tamkajšnji Klub mladih. Sem pa kot predsednik tega društva, sem podal željo na upravnem odboru, da se mi (Trzalica.COM) pridružimo tem pikniku in je bila zadeva odobrena. Povabljen je tudi Klub študentov Gorišnica in upam, da se bo tudi njihovih kaj udeležilo.
    Ker nočem, da se naš Klub spravi v minus z pijačo in jedačo boste tisti, ki boste prišli na piknik, morali poslati/nakazati nek določen znesek na moj račun. Predvidoma bo to 5€. V zameno boste na pikniku dobili bon, ki vam bo omogočil, da ob njegovem izkoristku dobite eno pečenko(mogoče čevapčiče) in pol litra negazirane brezalkoholne pijače. Vsak naslednji nakup se bo moral plačati po ceniku, ki bo obešen pri šankih. Ampak ne se bat, cene bodo (verjetno) pod gostilniškimi.
    Na voljo bo tudi elektrika, če bo kdo imel željo kaj zabrenkati. No, to je moja želja. Da si Vas par prinese feršte in el.kitaro in da se lahko tudi kaj muzicira, da ne bo samo CD laufal.
    Kaj sem še hotel napisati..možno se bo tudi športno udejstvovati. Na voljo bo odbojka na mivki, balinanje(?), vglavnem neke igre bodo.
    Trzalica.COM bo morala pripraviti svoj del programa v igrah tako kot ostali dve društvi.

Način plačila bom navedel tekom naslednjega dni.

Na voljo bo tudi verjetno prednaročilo majice portala Trzalica.COM ampak še ne vem nič glede cene in motiva.
    To bom dopolnil tax, ko bom imel več podatkov.

Okvirno pa je to to.

Dodatna vprašanja?

Last edited: Jun 16, 2007
  2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

zgleda da moram najprej jaz kaj napisat... zgolj zato da tale tema ne potone, oziroma da ostane med prvih 5...

Kje ste zdaj vsi tisti, ki ste krnaprej sprašval kaj je to zaen piknik?

Sam se bom udeležil 99%

Fajn bi bilo, da mal se pred-prijavite Tukaj, da malo dobimo občutek kolk bo folka...

Poleg tega so dobrodošli predlogi o tem kaj bi počeli.... sam si recimo predstavljam da bo to ena taka sproščena delavnica, kjer bomo ob pijači in jedači predvsem veliko peli in igrali...

Mam nekak v malih možganih eno idejo za eno igrico - kviz - "odpeto" wanabee... ki bi temeljila na moji slovenski pesmarici (še v delu)

LiMuBai ma še neke stave za bregom (take ZLONAGLAS)
    pa jest sem tud eno "pirovsko" nekje založu... KLIK

in da ne pozabim, glede na to da smo razsuti po celi naši domovini + skandinavci, Svahilijci itd... mal napište s kod ste, a mate prevoz, če mate bi koga pobral zraven

Sam mam če se ne motim že skor poln avto... for, prowler, AliAs (če se stisnemo, poberem še koga) destinacija Kranj - Ljubljana - Ptuj - Dornava ....

3. For

For Active Member

Številko računa? Kam bomo nakazali denar....

Jaz nimam kaj dodati...se zelo veselim tega piknika in že zdaj lahko rečem da pridem 100%.

Glede prevoza...pa žal ne morem zagotoviti 100%, ampak če bo avto še pri hiši (prodajam) lahko še trije grejo z mano. Če pa avta ne bo, pa moram z NoMADom.

Kaj naj rečem....se vidimo! :)

4. NoMAD

he he ... sam en pogoj mam!
    čikpavze bodo bolj redke!

5. Salecan

Salecan Senior Member

Hm... če bom prevoz... in lahko brez problema prinesem kitaro in feršt... sam sta bolj slaba, ampak za silo bo. Drugače pa nesmem zamudit^_^
    In kdo bo špilal? :D

6. For

For Active Member

Vsi bomo špilal! :D

7. LiMuBai

Drugače pa res upam, da se nas bo zbralo čimveč!

8. 313

313 Super Moderator

OK, našel sem opcijo za prevoz do Ljubljane, edini problem je kako priti od Ljubljane do Ptuja... Če bi se kdo iz Ljubljane ali okolice ponudil in me blagovolil imeti za sopotnika, se toplo priporočam :D .

Če sem prav razumel, se bo tam tudi prenočilo (na prostem). Ker če temu ni tako, vse skupaj dokončno odpade, ker nimam blage veze kako bom prišel od Ljubljane do Nove Gorice sredi sobotne noči (prvi avtobus za Novo Gorico gre 12.08. šele ob 11ih dopoldan).

9. tiyo

tiyo New Member

Pozdrav. Piknika se bom udeležil 99% to je v moji sisednji vasi-jas sem iz podvincev pa en moj kolega še pride vrjetno štromarco tudi mogoče prnesem ja

fajn se mejte če me nebo

10. NoMAD

313@ - Če prideš do Ljubljane, te bomo že nekam stlačl zraven v moj avto... for, AliAs, Prowler so nekak že rezerviran...ne vem pa kaj je s f(r)iendom ki se je nazadnje v Celje tudi z mano peljal ?

V skrajni sili lahko pol tud prespiš pr men... sicer še ne vem kje, k mamo bl fulhouse trenutno... koko je že mela shemshi v podpisu: "če je dobra volja, pol je vse!"

11. 313

313 Super Moderator

NoMAD, saj ti si Dobra Vila v vseh pogledih! Če je zadeva takšna, potem kaunt mi in! Res lepo od tebe, ni kaj!

12. FGL

FGL Member

Ha! Štromarco. Kak lep severozhodnoslovenski izraz... =) Upam, da vsi razumejo ;) Smešni so mi eni štajerci, ki jim je vsaka tretja beseda nemška sposojenka in pravijo, kak jim je nemščina grozen jezik...

Jas se bodem tudi udeležil tegale piknika, se že močno veselim! Za prevoz še ne vem, sem iz mb, če bom šel z avtom, sporočim...

lp

13. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

@313 in NoMAD... Če bom šel (če ne bom an morju.. to bom zvedel zdej enx v roku 2h tednov najkasneje).. bom šel z avtom, glede na to, da ima/š NoMAD že poln avto... Tako, da če bom šel gre/š lahko 313 tudi z mano... vbistvu če bom šel, bi rad mel enga v avtu, da mi bo družbo delal, ker do tja je kr dolga;)
    Bom pa tam "prespal", kaj pa vem mogoče kar v avtu tistih par urc, ker se v twingotu fajn pojstla nardi :p:
    Bom pa vzel najbrž tut feršt, tak da kr prneste štromarce;)

14. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Verjetno bom jaz svojo štromarco tut s sabo vzel... bom še videl no... Če bomo že peli 'Zelo naglas' :D
    Pa upoštevat moram, da bo NoMADov avto poln. Feršta res ne bom mogel s sabo vlačit...

Sploh še nisem probal drugaže zapeti 'Zelo na glas' :D buh mi pomagej.... ampak za gajbo pira vse :D :p
    Važno da bo hec

15. NoMAD

a bom moral "trugo" montirat na streho ? ^_^

16. prowler

prowler Senior Member

Itak da boš mogu! :D Že js bom verjetno dve kitari vzel! :D

17. NoMAD

:lol::lol::lol: ni panike, a kluko pa prikolco tud rabmo ?

18. prowler

prowler Senior Member

Ti kar! :D

19. LiMuBai

Boste k romi zgledali :p:

20. NoMAD

Romi k romajo na piknik...

Share This Page