Piknik 2010

Discussion in 'O strani, s stranjo, za stran' started by Atmo, Apr 23, 2010.

1. Atmo

Atmo New Member

Sam da bojo punce, da ne bo spet gay party :D :lol:

2. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Drugače pa bomo striptizeto nabavli haha :D Samo pol nebo nobenemu za kitaro igrati :p

3. shemshi

shemshi Super Moderator Staff Member

Ja, nisva ravno pri "ta majhnih", ampak za deset naju pa tudi ni skupaj. ;)

@Robi, kaj nimaš ti punce? Naj gre zraven, pa nas bo ve?. :)

4. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

mam punco ampak je rekla da ona teh drotarov nebo poslušala :p... Silit pa je ne mislim, vsak se sam odlo?i kaj in kako.. :D

5. vampire

vampire Dobra vila

Men se zdi bolj gay party u gostilni za polnim šankom sedet..

Kaj pa roštilj pa take fore?!! A bo letos tudi? Lani je bilo kar malo preve? te hrane! :)

6. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Za roštilj iš?em še prostovoljca, ki se mu ljubi meso na žaru obra?at, jaz bom poskrbel za meso in za hardware (žar)... ?e se javi junak ki bo spekel kakih 10 kg mesa mu oprostimo pla?ilo prispevka!

BTW Vampire, kaj pa tvoj brat "Simms", ni? ga nisi omenjal...

7. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Jaz se zadolžim za energy drink, slu?ajno je šparov enery solidno dober in skoraj zastonj... kakih 20 komadov za ?ez no? :D

Meso že mora bit, zelenjave pa? ne :D

8. vampire

vampire Dobra vila

Kaj pa vem. Omenil sem mu, pa je rekel, da bo videl kako bo s ?asom.. Nevem, zadnje ?ase še za vikend nima kaj veliko ?asa, pa ?eprav cel dan za ra?unalnikom previsi. Še bas se mu ne da ve? snemat, da ga moram sam.. Takole ugotavljam, da za svoj bend dejansko ne rabim ?ist nobenga. kitaro pa bas za svoje potrebe obvladam, z bobnanjem pa še samega sebe presene?am! :) dns sm ?ist ''not pov'' tako da se je še naš bobnar ?udil kot žaba lešniku. Klaviature so pa edina stvar, katero sem se v šoli u?il, tako da.. ^_^

9. Stratata

Stratata New Member

Zdravo! Jaz mogo?e pridem (ker je blizu), ?e 'preživim' 4 zaporedne ve?ere prej ... ;)

10. NoMAD

Juhu - še ve? estrogena! A pošlemo mopedista pote?

11. Stratata

Stratata New Member

;) haha
    bomo še videli...
    lp, T.

12. jana.dresar

jana.dresar New Member

No ja, saj nekaj nas je pa bilo. 3 ali pa 4, tako se za?ne. Bolje kot pa nobene ;) (ali pa?)

13. jana.dresar

jana.dresar New Member

Jaz sem pa že mislila kaj je zdaj narobe, da smo malo druga?e.

14. basabasa

basabasa New Member

Hvala za povabilo. Ni ?asa, zaseden sem do julija - snemam albume za ve? izvajalcev hkrati. LP, Alex

15. zingy

zingy Member

O, piknik! No, ?e kdo pelje iz Ljubljane, pridem z veseljem zraven. ;)

16. NoMAD

basabasa bomo pogrešali, a se veselili novih zanimivih ?lano kot je zingy. Prevoz iz Ljubljane pa? ne predstavlja resnega problema. V skrajni sili vozita progi mestnega prometa št 8 in 25 dovolj blizu, da prletim z avtom kadarkoli pote. (piše tud v prvem postu)

17. NoMAD

OPOZORILO !

Letos ne bo tako kot lani ali predlani, ali pred-predlani.
    Predvsem letos najverjetneje ne bo take gore opreme kot je bila lani.
    Najbrž tudi oder ne bo v taki obliki. Zaenkrat je predvidena samo cerada, kod podaljšek onega pokritega paviljona.
    Predvsem pa zaenkrat kaže tako da ne bo nobenega bobnarja in tudi bobnov, pa tudi z basisti bolj slabo kaže.

Tisti ki imate kak pameten in uporaben kos opreme, ki ste ga pripravljeni deliti z ostalimi, to prosim napišite.

Sem pa zato za letos naro?il lepše vreme...

18. zingy

zingy Member

Hm, jaz lahko komot klaviature prinesem in bas linije držim...
    Sicer pa sem mislil kakšen oja?evalec pripeljat in zato ravno iš?em prevoz - z busom je to malce težje :)

Razen ?e MicroCube Rolanda dam v rukzak :D

19. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

basabasa škoda! sem ti pisal SMS pa sem se potem enega dne spomnil da nimaš ve? te cifre :D ?e si premisliš mi javi, prevoz ti garantiram.

Morda bom letos privlekel zraven spet en unikaten inštrument, ki je še bolj unikaten kot lanska truba haha :D Problem pa je, ker je precej velika zadeva, tako da bom videl.

Mimo grede FGL verjetno bo prostor zate, ?e basabasa res ne bo šel. Se bova kontaktirala kakšen teden ali dva prej, ko bom fiksno dolo?il kdo, kaj in zakaj gre z mano :d

jago, ?im prej mi javi ali gre z tabo punca, prostor za njo je, tako da to naj ne bi bil problem. Bolj je problem z opremo, ker ra?unam na to, da bomo v avtu vsaj 4je, kar pomeni, da je fraj prtljažnik v katerega bom verjetno stla?il feršt, kakšne kable, stojala, mikrofon. Vse v odvisnosti od prostora, zadaj sede?i bodo na kolenih objokano zrli v mojo takaminko in tako naprej, skratka letos bo gužva :D

lp

20. NoMAD

Skozi Ljubljano se najverjetneje pelje AliAs, en kup dolenjcev pa tudi Prowler je ponavadi zelo zgoden s primorske strani. Poleg teha je mondxxi tud nekje z ljubljane... Pri?akujem da se eden od njih javi da te pobere... vsaj mal okvirno napiš ker konc Lj! ostalo bomo pa po ZS se dokon?no zmenili. V skrajni sili pridem pa jaz pote.

Share This Page