Piknik 2013

Discussion in 'O strani, s stranjo, za stran' started by LiMuBai, Aug 27, 2013.

1. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

14.september od 17h naprej.

Torej, spet bomo naredili en piknik, tokrat se ponovno vračamo na prvotno lokacijo, kjer smo se prvič srečali. Piknik bo spet v Dornavi (7km iz Ptuja). Ribiška koča, zelo na samem. Prihod do same lokacije je zelo enostaven. Pot bo narisana spodaj preko Google Zemljevidov. Iz smeri Slovenska Bistrica - Ko zavijete iz avtoceste dol, spremljate samo smer Ormož. Pozorni bodite do kraja Borovci naprej. Pred koncem vasi zasučete levo na cesto (glej sliko) pred avtobusno postajo, takoj za prehodom za pešče.

>>> Google Zemljevid <<<

Kako izgleda prostor prireditve:

Koliko se bo pobiralo € je odvisno predvsem od števila prijav. Za nadaljna vprašanja sem na voljo.

2. Stratata

Stratata New Member

Kaj se bo pa dogajalo na pikniku? Kdo je vabljen? :)

3. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Trzal se bo! Trzaličarji trzajo.

:15:

Vabljen so pa vsi ljudje dobre volje, še posebej pa vsi člani Trzalica.com foruma.

4. NoMAD

Mogoče je treba še povedat da smo imeli že 4 uradne piknike in enga neuradnega (kostanjevega)

Piknik 2007
    (Dornava)
    Piknik 2008 (Dornava) - forum tema je izhlapela v internetna nebesa med zadnjim mrkom trzalice
    Piknik 2009
    (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka
    Piknik 2010
    (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka

2008
    [YOUTUBE]lQ7We9MVhg0[/YOUTUBE]

2009
    [YOUTUBE]PJr9bpfujdE[/YOUTUBE]

2010
    [YOUTUBE]rdFaagonuGM[/YOUTUBE]

5. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Holla :)

Jaz pridem s svojo boljšo, lepšo in pametnejšo (kajpak) polovico direkt iz Madžarskih počitnic :D

6. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Super! če bo bog dav mariji zdravja sem seveda zraven, mimo grede a to mamo samo trzalčarji ali z vašim društvom?

7. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Hahaha, dobro vprašanje, Robi ;)

Če še koga nahecam (beri Aleš (basist) in Martin (bobnar), ki sta enkrat že bila), bi se znalo zgodit da pridemo. Čeprav Martin ima kar zasedene vikende.
    Bom malo vprašal naše fante ;)

8. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Piknik bi mel ...
    Ja kok nas pa bo?
    Ma tam 5 - 10 ... tisoč!

[video=youtube;j89cGsNezn0]http://www.youtube.com/watch?v=j89cGsNezn0[/video]

9. NoMAD

Tako je! Ne bit polovičarski!

Bog bo dal!

ČuhaPuha ritem sekcija ima na pikniku zabavo za svoj :birthday: tretji rojstni dan, če se ne motim.

Veselim se snidenja!

10. zingy

zingy Member

Če kdo pelje iz Ljubljane... mogoče?

11. NoMAD

Itak... Sam tebe al še koga? Zaenkrat sem še prazen, edin k bom nekje na relaciji Celje - Laško pobral še enga sončka (če si ni premislu)

12. shemshi

shemshi Super Moderator Staff Member

Nič si nisem premislila. Moram prit, da ne boste imeli slabega vremena. ;)
    NoMAD, seveda še vedno prosim, da računaš, da bi me pobral v Celju. Hvala. :)

13. NoMAD

OK - zmenjen!
    še en dodaten info za vse ki bi se mogoče še peljali z mano (zingy?). konec tedna, v soboto, grem za en teden opazovat dalmatince in se vrnem šele v petek - dan pred piknikom. Torej zadnji teden ne bom preveč online, al pa sploh nič. Imam pa še GSM cifro od shemshi in zingya - če je še ista? Torej, zment se bo treba do konca tega tedna. ostalo pa pol po SMS...

14. NoMAD

Očitno bom šel sam iz Ljubljane. Če bi se vseeno še kdo rad peljal z manoj, naj se javi danes ali jutri na ZS. (vsaj tolk da zmenjamo GSM/SMSje) Od sobote naprej ne bom več dosegljiv.

15. zingy

zingy Member

Oj, kaj pa jaz? Grem na piknik namreč in rabim prevoz... NoMAD, pelješ? In še tole - kaj od opreme bi bilo dobro, da se priskrbi?

16. zingy

zingy Member

Oj, kaj pa jaz? Grem na piknik namreč in rabim prevoz... NoMAD, pelješ? In še tole - kaj od opreme bi bilo dobro, da se priskrbi?

EDIT: Očitno rabim od NoMADa cifro, ker je v mobiju ni :(

17. shemshi

shemshi Super Moderator Staff Member

Hej,
    jaz sem zmenjena z Bojanom, da me na poti pobere. Kakor sva se midva menila je tako ali tako računal, da te vzame zraven.
    Mogoče se mu nisi javil, pa je mislil, da ne greš.
    Bojan se v petek vrne, takrat sva midva zmenjena, da se slišiva. Po mojem te ne rabi skrbet, da bi moral ostati doma. :)

18. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

ekola.. jaz pridem.. verjetno pride kdo z mano, bom ju3 javo...

če rabimo vino lahko pripeljem rdečke nekaj litrov...

A privlečem moje bobne? Truba bo ziher :p

tudi kamera bo, pa morda še kaka zadeva kaj vem..

Am.. bojč sok načeloma lahko prinesem ampak je sirup za z vodo mešat... klabuk pa itak bo :D

19. Y MORE

Y MORE Junior Member

Mene žal ne bo, ker imam koncert v Cerknem. Mogoče pa prihodnje leto.. :) uživajte!

20. g3jam

g3jam New Member

Huh, tole je pa mal dalj kot Smlednik ... Tko da se tokrat ne bo dalo z biciklom priti. NoMAD, je še kaj fraj?

Share This Page