14.september od 17h naprej. Torej, spet bomo naredili en piknik, tokrat se ponovno vračamo na prvotno lokacijo, kjer smo se prvič srečali. Piknik bo spet v Dornavi (7km iz Ptuja). Ribiška koča, zelo na samem. Prihod do same lokacije je zelo enostaven. Pot bo narisana spodaj preko Google Zemljevidov. Iz smeri Slovenska Bistrica - Ko zavijete iz avtoceste dol, spremljate samo smer Ormož. Pozorni bodite do kraja Borovci naprej. Pred koncem vasi zasučete levo na cesto (glej sliko) pred avtobusno postajo, takoj za prehodom za pešče. >>> Google Zemljevid <<< Kako izgleda prostor prireditve: Koliko se bo pobiralo € je odvisno predvsem od števila prijav. Za nadaljna vprašanja sem na voljo.
Trzal se bo! Trzaličarji trzajo. :15: Vabljen so pa vsi ljudje dobre volje, še posebej pa vsi člani Trzalica.com foruma.
Mogoče je treba še povedat da smo imeli že 4 uradne piknike in enga neuradnega (kostanjevega) Piknik 2007 (Dornava) Piknik 2008 (Dornava) - forum tema je izhlapela v internetna nebesa med zadnjim mrkom trzalice Piknik 2009 (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka Piknik 2010 (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka 2008 [YOUTUBE]lQ7We9MVhg0[/YOUTUBE] 2009 [YOUTUBE]PJr9bpfujdE[/YOUTUBE] 2010 [YOUTUBE]rdFaagonuGM[/YOUTUBE]
Holla Jaz pridem s svojo boljšo, lepšo in pametnejšo (kajpak) polovico direkt iz Madžarskih počitnic
Super! če bo bog dav mariji zdravja sem seveda zraven, mimo grede a to mamo samo trzalčarji ali z vašim društvom?
Hahaha, dobro vprašanje, Robi Če še koga nahecam (beri Aleš (basist) in Martin (bobnar), ki sta enkrat že bila), bi se znalo zgodit da pridemo. Čeprav Martin ima kar zasedene vikende. Bom malo vprašal naše fante
Piknik bi mel ... Ja kok nas pa bo? Ma tam 5 - 10 ... tisoč! [video=youtube;j89cGsNezn0]http://www.youtube.com/watch?v=j89cGsNezn0[/video]
Tako je! Ne bit polovičarski! Bog bo dal! ČuhaPuha ritem sekcija ima na pikniku zabavo za svoj :birthday: tretji rojstni dan, če se ne motim. Veselim se snidenja!
Itak... Sam tebe al še koga? Zaenkrat sem še prazen, edin k bom nekje na relaciji Celje - Laško pobral še enga sončka (če si ni premislu)
Nič si nisem premislila. Moram prit, da ne boste imeli slabega vremena. NoMAD, seveda še vedno prosim, da računaš, da bi me pobral v Celju. Hvala.
OK - zmenjen! še en dodaten info za vse ki bi se mogoče še peljali z mano (zingy?). konec tedna, v soboto, grem za en teden opazovat dalmatince in se vrnem šele v petek - dan pred piknikom. Torej zadnji teden ne bom preveč online, al pa sploh nič. Imam pa še GSM cifro od shemshi in zingya - če je še ista? Torej, zment se bo treba do konca tega tedna. ostalo pa pol po SMS...
Očitno bom šel sam iz Ljubljane. Če bi se vseeno še kdo rad peljal z manoj, naj se javi danes ali jutri na ZS. (vsaj tolk da zmenjamo GSM/SMSje) Od sobote naprej ne bom več dosegljiv.
Oj, kaj pa jaz? Grem na piknik namreč in rabim prevoz... NoMAD, pelješ? In še tole - kaj od opreme bi bilo dobro, da se priskrbi?
Oj, kaj pa jaz? Grem na piknik namreč in rabim prevoz... NoMAD, pelješ? In še tole - kaj od opreme bi bilo dobro, da se priskrbi? EDIT: Očitno rabim od NoMADa cifro, ker je v mobiju ni
Hej, jaz sem zmenjena z Bojanom, da me na poti pobere. Kakor sva se midva menila je tako ali tako računal, da te vzame zraven. Mogoče se mu nisi javil, pa je mislil, da ne greš. Bojan se v petek vrne, takrat sva midva zmenjena, da se slišiva. Po mojem te ne rabi skrbet, da bi moral ostati doma.
ekola.. jaz pridem.. verjetno pride kdo z mano, bom ju3 javo... če rabimo vino lahko pripeljem rdečke nekaj litrov... A privlečem moje bobne? Truba bo ziher tudi kamera bo, pa morda še kaka zadeva kaj vem.. Am.. bojč sok načeloma lahko prinesem ampak je sirup za z vodo mešat... klabuk pa itak bo
Huh, tole je pa mal dalj kot Smlednik ... Tko da se tokrat ne bo dalo z biciklom priti. NoMAD, je še kaj fraj?